S-a deschis Târgul TINIMTEX!

605
S-a deschis Târgul TINIMTEX! - sadeschistimintex-1416338354.jpg

Articole de la același autor

Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX, ediția de iarnă, își deschide, astăzi, porțile. Manifestarea expozițională organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean, este cel mai mare eveniment de profil din țară, în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.


Târgul - deschis în intervalul 19 - 23 noiembrie 2014, în Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia - se întinde pe o suprafață totală de 3.700 mp și reunește peste 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România.


Ediția de iarnă a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători. Firmele expozante au pregătit oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece,cadouri menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.
TINIMTEX este structurat astfel:
- la parter - confecții textile adulți, tricotaje, confecții, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele;
- la etaj - încălțăminte și marochinărie.


Pe județe, cea mai mare pondere o au firmelor expozante din: București (23%), Constanța (22%), Brașov (15%) și Arad (9%).
Programul târgului este următorul: în perioada 19 - 22 noiembrie, între orele 10 și 19; duminică, 23 noiembrie - între 10 și 16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Social : Plaja din Mamaia, în pericol!
Marţi, 23 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Liber la viteză prin stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 1.7749 secunde