Românii abia așteaptă sezonul estival! Mamaia, în topul preferințelor

126
Românii abia așteaptă sezonul estival! Mamaia, în topul preferințelor - romaniiabiaasteaptamamaia-1395164617.jpg

Articole de la același autor

Litoralul românesc s-a numărat printre destinațiile interne cele mai solicitate pentru primăvara și vara acestui an, la Târgul de Turism al României, care a avut loc în perioada 13 - 16 martie, la București, anunță reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism - ANAT. Iar Mamaia, stațiunea cea mai "vie" de pe litoral, s-a aflat în topul preferințelor, cum de altfel era și de așteptat. 
Pe lângă litoral, în topul preferințelor s-au numărat stațiunile montane și de agroturism, Delta Dunării, pachetele balneare de refacere și tratament. 
Pe de altă parte, destinațiile externe cele mai cerute au rămas cele din anii anteriori: Grecia, Bulgaria, Turcia și Spania.
S-a observat însă și acolo interesul tot mai mare pentru destinații exotice și pentru calitate și confort. Circuite de lux, ofertele premium în destinații exotice, Thailanda, Malaezia, Singapore, Kenya - sejur cu safari, Republica Dominicană, Insulele Seychelles sunt doar câteva dintre posibilitățile pentru care au optat vizitatorii aflați la târg. Și croazierele sunt în atenția turiștilor de când produsul a devenit mai accesibil, românii preferând Mediterana, Caraibele, Scandinavia și Țările Baltice, spun reprezentanții ANAT.
Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României a reunit peste 280 de companii din 24 de țări și s-a înregistrat un număr de peste 30.000 de vizitatori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde