România prezentă la Târgul de turism "Utazas 2017" din Budapesta

185
România prezentă la Târgul de turism

Articole recomandate

În perioada 2-5 martie 2017, Ministerul Turismului va participa cu un stand național de 120 m² la târgul de turism "Utazas´2017″ din Budapesta, cea mai importantă manifestare de acest gen din Ungaria.


În standul României vor fi prezenți 32 de expozanți reprezentând agenții de incoming, destinații turistice și prestatori de servicii turistice, Consilii Județene și Primării.


Regiune parteneră în standul României, în acest an, va fi Bihorul, care se va prezenta cu oferta sa turistică, cu meșteri populari (țesător covorașe și împletitor nuiele) și produse gastronomice tradiționale.


În premieră, la standul României de la Budapesta își va prezenta oferta turistică și Bucovina, care va promova frumusețea tradițiilor și meșteșugurilor zonei, aducând acolo un încondeietor de ouă de Paști. Turismul de sănătate va fi reprezentat de către stațiunea Borsec. De asemenea, turiștilor unguri li se vor prezenta atracțiile Deltei Dunării și Litoralului românesc. O atenție deosebită va fi acordată promovării ofertei de turism activ și rural.


Pe durata târgului, la standul organizat de Ministerul Turismului vor fi organizate zilnic degustări de vinuri românești.


Joi, 02.02.2017, între orele 13.00-14.30, se va organiza în stand un cocktail destinat specialiștilor și presei din Ungaria. Pe durata târgului, în cadrul standului României, se vor organiza câteva acțiuni de prezentare a unor oferte nou-lansate pe piața din Ungaria.


Târgul de turism "Utazas´2017" se va desfășura în Complexul expozițional (Messegelände) Prater, iar standul României va fi amplasat în hala A, Stand A0505.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.465 secunde