Rata creditelor neperformante a scăzut la 8,32%, în iunie

307
26
Rata creditelor neperformante  a scăzut la 8,32%, în iunie - rata-1504007451.jpg

Articole recomandate

Rata creditelor neperformante s-a diminuat în iunie față de luna precedentă cu 0,72 puncte procentuale, la 8,32%, reiese din datele publicate de Banca Națională a României (BNR).

Comparativ cu nivelul din mai 2016, aceasta a scăzut cu 2,98 puncte procentuale.

Conform sursei citate, numărul persoanelor fizice cu restanțe mai mari de 30 de zile la bănci și instituții financiare nebancare a crescut cu 1,1%, în iunie, comparativ cu luna precedentă, la 687.302.

Aceste persoane aveau restanțe în valoare de peste 8,05 miliarde de lei. Cea mai mare parte a sumei era în lei și euro, respectiv 3,12 miliarde în lei și 3,28 miliarde lei în euro. În funcție de categoria de întârziere, cea mai mare valoare corespunde termenului de peste 90 de zile, cu 4,53 miliarde lei.

Valoarea totală a creditelor restante în lei ale populației și firmelor, înregistrată în luna iunie 2017, se cifrează la 5,769 miliarde de lei, în scădere cu 5,27% față de suma raportată în mai 2017, iar restanțele la creditele în valută au coborât cu 2,7%, la 6,683 miliarde de lei (echivalent), conform unui raport al Băncii Naționale a României.

Totalul creditelor în lei atingea, în iunie, 136,7 miliarde de lei (cu 2,47% peste valoarea din luna precedentă), din care 59,67 miliarde de lei erau sume contractate de agenții economici și 72,7 miliarde de lei împrumuturi efectuate de populație.

Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
ALVARADO SERGIO CARLOS
31 august 2017
Oferta de împrumut în decurs de 2 până la 24 de ore

NEVOIE DE CREDIT FINANCIAR URGENT? V-AI FOST DENIATĂ DE BĂNCILE ÎN CĂ DUMNEAVOASTRĂ VĂ OBȚINE ÎMPRUMUTUL, DOBÂNDUL DATORIEI ȘI LOCUINȚEI, NU LUAȚI NICIODATĂ. * Transfer rapid și rapid în contul dvs. bancar * Rambursarea începe opt luni după ce ați primit banii În contul dvs. bancar * Rată scăzută a dobânzii de 2% * Rambursarea termenului pe termen lung (1-30 ani) * Condiții de împrumut flexibil și plăți lunare * Aplicați - Obțineți aprobarea - Contul creditat cu suma împrumutului ================================ Vă rugăm să ne contactați cu această corespondență   ([email protected]).

Wulan Sari
6 septembrie 2017
TRUST împrumut nevoie de garanție credite COMPANIA împrumuturi

Numele meu este Wulan Sari, din România, promit să împărtășesc această mărturie pentru Dumnezeu în viața mea. Acum 2 săptămâni, aveam nevoie disperată de bani, așa că am aplicat pentru un împrumut, apoi mi-am găsit mâna gresită care se pretindea a fi creditori buni ai împrumuturilor din întreaga lume, fără să știe că erau toți escrocii. Ei au colectat 2500 EURO de la mine și au refuzat să-mi trimită împrumutul meu pentru care am cerut. Am fost foarte confuz și frustrat am devenit bețiv, într-o zi credincioasă am mers la bar pentru a bea și apoi am întâlnit un vechi prieten, i-am spus tot ce mi sa întâmplat, apoi în acest proces ma introduce la doamna Loana George CEO al Garantee Trust Loan LTD, unde a primit un împrumut de aproximativ 56.000,00 EURO. apoi îmi dă e-mailul [email protected] și o contactez imediat când am ajuns acasă, mi-a spus regulile și regulamentele și am urmat, după ce am procesat documentele în mai puțin de 24 de ore, am primit împrumutul meu de 42.000,00 EURO. .. Sunt sigur că el va fi, de asemenea, fericit să vă ajute, deci dacă sunteți interesat de un împrumut, puteți, de asemenea, să o contactați la adresa de e-mail: [email protected] Și puteți, de asemenea, să mă contactați pentru orice informații suplimentare de la [email protected]

Marcu Dorlca
2 octombrie 2017
împrumut

O zi buna, Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditorul bun care mi-a arătat lumina după ce a fost scamat de doi creditori internaționali diferiți pe Internet, toți promisi să-mi dea un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de impozite și nu mi-au dat nimic nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și era un total de (3.000 de euro). Într-o zi am navigat pe internet în căutarea confuză și frustrat, apoi am dat peste o mărturie a unei Femei care a fost de asemenea scamată și în cele din urmă a fost legată de un credit legitim și de încredere doamna Alicia Radu ([email protected]) unde a luat- împrumutat, așa că am decis să contactez aceeași societate de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-aș lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25.000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea astăzi pentru că mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că îmi jur că voi continua să depun mărturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: ([email protected]) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected])

YULI
2 octombrie 2017
împrumut

Buna, Numele meu este Yuli din sudul Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atentă în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am cerut un împrumut de aproximativ 200 de milioane de dolari de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane de euro încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a primit împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a fi sărac. așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: ([email protected]) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected]) încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață și prosperitate îndelungată

Alicia Radu
2 octombrie 2017
LOAN

Buna, Sunt dna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: ([email protected])

DANIEL JOHN
13 octombrie 2017
LOAN

buna Aveți nevoie de un împrumut? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Sau doriți să vă extindeți afacerea? Oferim împrumut de companie, împrumut auto, împrumut de afaceri și împrumut personal la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%, cu o durată confortabilă care este negociabilă. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor putea să plătească în timp util. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru: ([email protected]) Vă aștept răspuns rapid. Daniel John

Wulan Sari
17 octombrie 2017
imprumut

Buna, Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: [email protected]. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: [email protected]. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

GLORIA PAUL
21 octombrie 2017
oferta de imprumut

Vești bune! Numele meu este Gloria Paul, cetățean românesc, locuiesc în STRADA CALAMARESTI, NR: 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația nu este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte fiabil numit Mama. Elizabeth Andy, deținătoare a unei organizații globale de creditare, ea este creditor la nivel mondial; pe care l-am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o rată a dobânzii de 2% și mi-a schimbat viața întregii familii. Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Elizabeth Andy mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar Deci, pentru munca bună Mama. Elizabeth a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Elizabeth, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut cu ușurință fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Elizabeth prin e-mail: ([email protected]) De asemenea, puteți să mă contactați la adresa de e-mail :( [email protected]). Acum, eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

REGINA GOMEZ
7 noiembrie 2017
ÎMPRUMUT

Buna, * Aveți finanțare proastă? * Căutați investiții sau împrumuturi personale? * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile? * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit. "REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta, Contactați-ne prin e-mail la: ([email protected]). Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv -Business Împrumuturi -Împrumuturi ipotecare -Imprumuturi personale - Credite pentru studenți   la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Contactați-ne prin e-mail la: ([email protected]).

BRIDGET COOPER
9 noiembrie 2017
CREDIT OFFER

O veste bună tuturor celor interesați de obținerea unui împrumut de capital și a altor forme de împrumut în diverse scopuri. Folosim platforma de publicitate online a companiei noastre "CAPITAL LOAN CENTER" pentru a anunța publicului larg că oferim împrumut companiilor private, persoanelor fizice, proprietarilor de afaceri e.t.c la o rată a dobânzii scăzută de 3,3%. AVERTIZAREA TOTI: Aveți grijă de creditorii de împrumut pe care îi alegeți să îi contactați pentru împrumut deoarece am înregistrat câteva cazuri de persoane înșelătoare de acei creditori falși și după ce ne-au contactat, statutul lor financiar sa schimbat și ei excelează în toate acestea au investit împrumutul pe care l-am împrumutat. Vino la biroul nostru astăzi sau ne puteți contacta prin e-mail: [email protected] Puteți obține următoarele împrumuturi de la noi; Capitalul de afaceri, Imprumut personal, împrumut de locuințe, Împrumut pentru plata datoriei, Împrumut educațional, Imprumutatul companiei private, Imprumut individual, E.t.c Contactați-ne astăzi și experimentați oportunitatea de schimbare a vieții financiare oferită de compania noastră. Fiți un martor al ofertelor noastre de astăzi, astfel încât să puteți informa pe alții care au nevoie de împrumut pentru a experimenta, de asemenea, libertatea financiară pe care o aveți. Încă o dată ne puteți contacta prin e-mail: [email protected]. Mulțumesc.

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Economie : Leul încheie săptămâna în forță
Miercuri, 12 Iulie 2017
Stire din Economie : Leul e pe cai mari
Pagina a fost generata in 0.387 secunde