Programul Rabla 2014, prelungit pentru persoane juridice

121
Programul Rabla 2014, prelungit pentru persoane juridice - programulrablaseprelungeste-1408709622.jpg

Articole de la același autor

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat prelungirea sesiunii de depunere și validare a dosarelor în cadrul programului "Rabla 2014" pentru persoanele juridice și instituțiile publice. Astfel, dosarele se vor depune la sediul administrației, iar termenul limită de depunere a acestora este de 30 septembrie.

Persoanele juridice și instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare, publicat pe site-ul administrației, www.afm.ro, în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât și documentația necesară înscrierii în program.

Reamintim că, pentru stimularea achiziționării autovehiculelor prietenoase cu mediul, se oferă posibilitatea acordării, pe lângă prima de casare, a unui eco-bonus în valoare de 500 de lei, pentru: achiziționarea unui autovehicul nou, încadrat în norma de poluare Euro 6, achiziționarea unui autovehicul nou, al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km, achiziționarea unui autovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid.

La achiziționarea unui autovehicul de acest tip, se poate acorda, pe lângă prima de casare, o reducere în cuantum de maximum 1.000 de lei, rezultată prin cumulul a cel mult două eco-bonusuri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde