Primarul din Beylikdüzü - Turcia, la CCINA Constanța

117
Primarul din Beylikdüzü - Turcia, la CCINA Constanța - primarulturc-1453290280.jpg

Articole de la același autor

În data de 19 ianuarie 2016, Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a primit vizita delegației din Beylikdüzü/Turcia, la sediul CCINA Constanța. Delegația din Turcia, compusă din 8 reprezentanți ai municipalității, a fost condusă de Ekrem Imamoğlu, primarul din Beylikdüzü/Turcia. În vizita sa la Camera de Comerț Constanța, delegația din Turcia a fost însoțită de Sezen Leventoğlu, atașatul comercial al Republicii Turcia la Constanța și de reprezentanți ai comunității musulmane constănțene.

Ion Dănuț Jugănaru a prezentat sistemul camerelor de comerț din România dar și activitatea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța specificând că, o preocupare importantă este atragerea de investitori străini, în județ. Au fost prezentate oportunitățile de afaceri ale județului nostru și portul Constanța.

Aceasta este prima vizită a delegației din Beylikdüzü. CCINA Constanța se va implica profund și pe viitor, pentru atragerea de investitori din Republica Turcia în județul Constanța și pentru organizarea comună a unor expoziții, parteneriate și întâlniri bilaterale B2B între firme constănțene și firme turcești. Jugănaru a lansat invitația ca reprezentanții municipalității să se reîntoarcă în Constanta cu o delegație de oameni de afaceri turci, pentru stabilirea de contacte și găsire de parteneri în rândul companiilor constănțene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Economie : Francul elvețian și leul au făcut pace
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Economie : Dolarul a câștigat 2,40 de bani
Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Stire din Economie : Euro a cedat 0,06% în fața leului
Pagina a fost generata in 1.2492 secunde