Prima ediție a Bursei naționale a invențiilor românești

162
Prima ediție a Bursei naționale a invențiilor românești - primaeditieabursei-1497623817.jpg

Articole de la același autor

În lunile aprilie și mai 2017, inventatorii români selectați de Ministerul Cercetării și Inovării au participat la două dintre cele mai importante saloane internaționale de invenții (Geneva și Barcelona), obținând, ca de fiecare dată în ultimii ani, rezultate excepționale, confirmând astfel clasa internațională a cercetătorilor români.


Pentru ca aceste lucrări, recunoscute și apreciate pe plan internațional, să poată fi valorificate prin transfer tehnologic, pe 20 iunie 2017, la Palatul Parlamentului - Centrul Internațional de Conferințe, va avea loc prima ediție a Bursei naționale a invențiilor românești. 


Evenimentul se va desfășura sub sigla "Conceput în România" și va fi organizat în parteneriat de Ministerul Cercetării și Inovării, de Camera Deputaților și de Camera de Comerț și Industrie a României. 


Deschiderea oficială, va fi urmată de vizitarea expoziției, de o serie de demonstrații și prezentări ale machetelor și proiectelor experimentale, de o festivitate de premiere a inventatorilor români și, nu în ultimul rând, de o serie de întâlniri între reprezentanții mediului de afaceri românesc cu inventatorii prezenți la eveniment. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Economie : Nava "Glory Trader" a eșuat
Pagina a fost generata in 0.8672 secunde