Premierul Tudose și-a pierdut încrederea în Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

255
3
Premierul Tudose și-a pierdut încrederea  în Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor - premierulmihaitudose-1503061034.jpg

Articole recomandate

În debutul ședinței de guvern de vineri, 18 august 2017, primul ministru Mihai Tudose l-a criticat dur pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pe tema pierderilor companiei Tarom și a construcției de autostrăzi. "Nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți", a afirmat premierul.

El i-a amintit lui Cuc că i-a prelungit mandatul șefului Tarom și că i-a declarat ca are încredere în el. Tudose i-a reproșat și faptul că cei din Ministerul Transporturilor nu s-au dus pe șantiere: "N-a fost niciunul acolo.

Comentează știrea

sever
19 august 2017
bravo

chiar daca sunt un anti PSD convins il felicit pe premier pentru "curajul" de a apostrofa un ministru. ministrii transportului din toate guvernele s-au dovedit niste incapabili si talhari.asta, ultimul este doar bou.din nefericire acest ministru este doar unul dintre incapabilii echipei actuale. in topul neavenitilor sunt minstrul educatiei, sanatatii si nr 1 cu coronita CARMEN DAN, care nu pricepe nici ea ce cauta acolo. domnule prim-ministru, matura-i pe incapabili!! AI OCAZIA SA RIDICI PUTIN NIVELUL PARTIDULUI PE CARE IUBITUL DV COLEG, DRAGNEA, L-A FACUT PRAF. SA MASCHEZI CAT DE CAT IMPOSIBILITATEA PARTIDULUI DE A-SI RESPECTA PROMISIUNILE. IN FINE.......SPER CA BLAMAREA MINISTRULUI NU FACE PARTE DIN JOCUL ABJECT AL PSD.

Te inseli,esti copil
19 august 2017
Doar un joc de glezne

Totul numai pentru imaginea partidului/guvernului.Mai discutam si cu alte ocazii.Se pare ca Mihai Tudose se pricepe la actorie.Talentul asta conteaza in politica.In rest,apa de ploaie.

Răspuns la: bravo
Adăugat de : sever, 19 august 2017
chiar daca sunt un anti PSD convins il felicit pe premier pentru "curajul" de a apostrofa un ministru. ministrii transportului din toate guvernele...
alcoolistul tudose
20 august 2017
se face ca-l gadila la cuc pe cuc

ridicola sandrama securista tudosica, a vazut cum se face tragerea la raspundere in fata secretarului de partid si acum aplica si el ce-a vazut si ce-a priceput si el...o caricatura.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde