PREGĂTIȚI BANII! IATĂ OFERTELE TÂRGULUI TINIMTEX!

2004
1
Ieri a început, în Mamaia, Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex, așadar stațiunea s-a animat destul de mult (ca de obicei, de altfel, cu ocazia unui astfel de eveniment) încă de la primele ore ale dimineții. Constănțenii pot găsi, la Pavilionul Expozițional, cam de toate pentru toți, de la confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole pentru copii, confecții din blană și piele, la încălțăminte și marochinărie.


Vedetele acestei ediții a târgului sunt, în primul rând, cojoacele, fie ele lungi sau scurte, însă și hainele din blană și din piele ocupă standuri întregi. Multe au însă și un preț pe măsură. O haină din blană naturală poate ajunge și la câteva mii bune de lei, așadar dacă vreți să vă adăugați la garderobă și un astfel de articol ar fi bine ca și portofelul să fie "îmbrăcat" pe măsură.

Pe de altă parte, cojoacele par să revină în forță. Fie ele lungi sau scurte, simple ori destul de încăr-cate, din piele și blană naturală sau eco, comercianții ne oferă zeci, sute de variante. Și în acest caz prețurile sunt destul de piperate, încă vânzătorii spun că și calitatea este pe măsură. Un cojoc zdravăn, scurt însă, cu care iarna sigur ar trece mai ușor, costă în jur de 900 de lei, iar unul lung, undeva la 1.200 de lei, dar prețurile diferă mult, în funcție de calitate, croială etc.

Cum iarna bate la ușă, de la târg nu lipsesc nici ghetele și cizmele, căciulile din blană, ori material textil, fularele și, bineînțeles, mănușile. Atât timp cât și bugetul este unul ceva mai generos, târgul reprezintă o ocazie numai bună pentru a face cumpărături pentru cei dragi, că tot vine Crăciunul.

v v v

La această a patra ediție din 2012 a Tinimtex participă 160 de firme, producători dar și comercianți autohtoni de îmbrăcăminte și încălțăminte. Suprafața totală de expunere este de 3.700 de metri pătrați.

Târgul poate fi vizitat până sâmbătă, 24 noiembrie, între orele 10.00 - 19.00, iar duminică, pe 25 noiembrie, între 10.00 și 16.00.


Comentează știrea

Adrian
22 noiembrie 2012
Haine sau zdrentze

Voua cum va par aceste haine? Mie mi se par vechi si demodate mai rau ca la mana 2-a. Ar trebui vandute la kg.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Economie : S-a deschis Tinimtex!
Luni, 19 Noiembrie 2012
Stire din Economie : Miercuri începe Tinimtex!
Pagina a fost generata in 0.2462 secunde