Poveștile Dobrogei vor aduce turiștii pe litoral!

468
1
Poveștile Dobrogei vor aduce turiștii pe litoral! - constantasitoralulpromovatealtfe-1391616473.jpg

Articole de la același autor

Un proiect despre Constanța și pentru Constanța, gândit în urmă cu ceva timp, a prins, ieri, oficial, contur. www.black-sea.travel este un site care promovează poveștile mai vechi, dar și mai noi, ale Constanței și ale celorlalte localități dobrogene. 
"Black Sea Tales" este, mai exact, un proiect de istorie și turism care vine nu doar în întâmpinarea românilor și străinilor care aleg pentru petrecerea vacanței litoralul românesc, dar care și-ar dori să descopere și alte locuri interesante, dar și constănțenilor care vor să evadeze câteva ore sau, de ce nu, zile, în diferite zone din Dobrogea. 
Cristian Bărhălescu, manager al ICAR Tours, unul dintre inițiatorii acestui proiect, a precizat că practic se vor pune legendele din zonă în pagină, lucru care să crească interesul turiștilor, să-i determine să-și dorească să vină în Dobrogea, să descopere localități și locuri pline de povești. Astfel, de pe urma activităților turistice, ar putea crește și comunitățile respective. 
Un alt rol important, prin acest canal se vor promova intens și evenimentele cultural - artistice, și nu numai, din zonă.


Comentează știrea

admirator
6 februarie 2014
mda, povestile vor aduce

turisti, dar maidanezii ii vor goni repejor! si nu va mai veni nimeni. Poate doar daca va fi pedepsit!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7653 secunde