Parteneriat pentru sprijinirea mediului de afaceri

182
Parteneriat pentru sprijinirea mediului de afaceri - parteneriat1-1442596556.jpg

Articole de la același autor

Patronatul IMM Constanța și Colegiul Consilierilor Juridici Constanța au devenit parteneri. Printr-un protocol de colaborare, cele două organizații se angajează să contribuie la îmbunătățirea climatului de afaceri, în special pentru IMM-uri, la elaborarea proiectelor legislative care vizează activitatea economică și la buna reprezentare a IMM-urilor în fața administrațiilor locale și centrale, au declarat Iulian Gropoșilă, președintele PIMM și Emilian Avramescu, decanul Colegiului.

În cadrul conferinței de presă organizată cu acest prilej a fost anunțată numirea lui Iulian Gropoșilă ca membru în Consiliul de Conducere al Centrului European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale, în baza deciziei Consiliului Uniunii Europene. El va reprezenta România din partea organizațiilor patronale pentru un mandat de trei ani.

Centrul European pentru Dezvoltarea Formării Profesionale (Cedefop) este una dintre agențiile descentralizate ale Uniunii Europene. Fondată în 1975 și având sediul în Grecia, din 1995, instituția sprijină dezvoltarea politicilor privind educația vocațională și trainingul și contribuie la punerea lor în aplicare. Agenția vine în ajutorul Comisiei Europene, statelor membre ale UE și partene-rilor sociali pentru a dezvolta politici europene corecte. În cadrul confe-rinței de presă, Gropoșilă a pledat pentru adoptarea modelului german de pregătire a forței de muncă.

Pe 27 octombrie 2015, în București, vor avea loc Topul Național al Firmelor Private din România - Ediția 2014 și Târgul Serviciilor și Produselor de Excelență pentru Între-prinderi, evenimente organizate de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. Pentru prima dată, întreprinderile premiate vor avea posibilitatea prezentării propriilor servicii și produse. Se vor acorda premii generale și pe domenii de activitate, trofee și premii speciale, precum și marele premiu special. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3753 secunde