Organizația Mondială a Turismului: România se îndreaptă în direcția cea bună

308

Articole de la același autor

România se îndreaptă în direcția cea bună în turism și se înscrie în tendințele europene, a precizat astăzi, potrivit Mediafax, secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.
"Europa se îndreaptă către un turism ecologic, către natură. România are o strategie și o viziune care se îndreaptă în direcția bună atunci când se concentrează pe Carpați și Deltă", a spus Rifai, citat de Mediafax, care a adăugat că tendințele turiștilor sunt de a se îndepărta de destinațiile tradiționale de litoral și de a găsi destinații alternative.
Potrivit oficialului Organizației Mondiale a Turismului, turismul european a suferit din cauza crizei tocmai pentru că s-a concentrat pe destinații de litoral.
"România este o destinație bogată, cu un extraordinar potențial în domeniul turismului. Mandatul doamnei ministru Elena Udrea din ultimii doi ani și jumătate au fost cei mai dificili din ultima perioadă. În anul 2009 turismul a scăzut, pentru ultima dată în ultimii 60 de ani, cu 7%, iar primele semne de revenire au fost în anul 2010", a mai afirmat Rifai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6377 secunde