Oil Terminal, în pragul dezastrului: "Se urmărește falimentarea"

866
Oil Terminal, în pragul dezastrului:

Articole de la același autor

Directorul general al Oil Terminal a declarat, ieri, că somația emisă de ANAF este abuzivă și nu este legală. Asta după ce ANAF a trecut la executarea silită a Oil Terminal pentru datorii care însumează peste 70 de milioane lei. "Atrag atenția autorităților statului că trebuie găsită o soluție pentru rezolvarea acestei probleme, care aduce mari prejudicii de imagine și de funcționare a Oil Terminal. Nu avem niciun leu datorii, nici măcar către clienți. Plătim anual peste 10 milioane de euro la bugetul de stat, nu putem distruge o astfel de companie. Este un război al statului român împotriva statului român. ANAF se leagă de faptul că instanța doar a constatat inexistența datoriei, dar nu a dispus și anularea acesteia. E absurd", a spus directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu. 


De asemenea, și Gabriel Daraban, directorul comercial al Oil Terminal, a precizat că datoria a fost plătită și că această acțiune i se pare bătaie de joc. 


"ANAF continuă să ceară la nesfârșit această datorie, care nu mai există, fiindcă a fost plătită. Deja vorbim despre însușire de foloase necuvenite. Auto-ritățile statului pun în pericol terminalul României, obiectiv strategic. Avem în stoc mărfuri de 500 de milioane de dolari, nu acceptăm ca cineva să-și bată joc de această so-cietate, pe baza unor chestii artificiale", a completat directorul comercial. 


La rândul său, președintele sindicatului Oil Terminal, Nicu Androne, a spus: "Statul își dă cu dreptul în stângul, ca de obicei. Se urmărește falimentarea Oil Termi-nal și privatizarea sa la un preț foarte mic". Potrivit liderului de sindicat, săptămâna viitoare, 50 de angajați ai Oil Terminal vor protesta în fața Ministerului de Finanțe, dacă problema nu se va rezolva între timp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 August 2014
Stire din Economie : O decizie reparatorie pentru Oil Terminal
Pagina a fost generata in 0.2931 secunde