Noul pod rutier peste Canalul Dunăre - Marea Neagră intră în exploatare

1787
4
Noul pod rutier peste  Canalul Dunăre -  Marea Neagră  intră în exploatare - noulpodfinal1-1444930334.jpg

Articole de la același autor

Podul rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră va fi deschis circulației începând de luni, 19 octombrie 2015, ora 8, a anunțat Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța. Tot de la această dată va fi permis accesul pe la poarta 10 bis a portului Constanța, pe ambele sensuri.

Lucrările de montaj a aparatelor de reazem definitive s-au finalizat pe 6 octombrie 2015, în prezent fiind îndeplinite condițiile pentru demararea etapei de recepție la terminarea lucrărilor.

Podul rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră are o structură de tip hobanat, o lungime totală de 360 metri, o deschidere centrală de 200 metri, iar lățimea podului este de 17,4 metri, permițând circulația pe 4 benzi. Înălțimea liberă sub tablierul podului în axul Canalului Dunăre - Marea Neagră este de 18,4 metri. Pilonii de pe maluri care susțin tablierul podului prin fascicule de hobane au o înălțime de 66 metri deasupra nivelului mării.

Construcția podului a început pe data de 5 iulie 2010, dar în loc să se finalizeze în 11 luni cum se spusese inițial, s-a încheiat după mai bine de cinci ani. Rămâne de văzut dacă beneficiarul va penaliza constructorul pentru această întârziere. 

Comentează știrea

sibnet
16 octombrie 2015
activitate pe calculator

Cautam colaboratori pentru o activitate desfasurata pe calculator. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin e-mail. Mesaj la [email protected]

paul
17 octombrie 2015
bretele de legatura

A-ti fost la fata locului ? Ne puteti spune in ce stadiu sint bretele de legatura spre DN39A ? Se deschide circulatia pina in de 1 Decembrie 2015 ? In ultimul reportaj din Sept. se mentiona ca ar fii intr-un stadiu avansat de circa 90% Multumesc anticipat ptr informatie !

Maria
21 octombrie 2015
Un proiect fenomenal!

Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Tricouri sport contrafăcute
Pagina a fost generata in 0.6011 secunde