Moda verii a sosit în Mamaia, la TINIMTEX

454
Moda verii a sosit în Mamaia, la TINIMTEX - modaverii-1494347214.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începe cea de a 70-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX. Manifestarea expozițională are loc în perioada 10 - 14 mai 2017, la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din stațiunea Mamaia.

Pe o suprafață totală de 5.500 mp, expun circa 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli la eveniment.

Colecțiile pentru vara anului 2017, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendințe în atenția publicului constănțean, cât și a sectorului de business, reprezentat de profesioniștii din domeniu.

Ediția din luna mai a târgului TINIMTEX se remarcă mai ales prin multitudinea toaletelor pentru balurile de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a, dar și prin frumusețea colecțiilor pret-a-porter pentru zilele frumoase de vară.

Din totalul participanților, aproximativ 70% sunt producători.

TINIMTEX este structurat astfel: în Pavilion Expozițional, la parter - îmbrăcăminte, la etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii; în Centrul de Afaceri Eurolitoral - încălțăminte, marochi-nărie, îmbrăcăminte din piele și blană, accesorii.

Programul de vizitare este următorul: în perioada 10 - 13 mai, între orele 10 - 20; duminică, 14 mai, de la 10 la 16.

Cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea, Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde