Mergem la munte? S-a lansat un nou program, cu prețuri speciale

279
Mergem la munte? S-a lansat un nou program, cu prețuri speciale - sinaia-1366037643.jpg
Constănțenii care vor să petreacă o vacanță la munte pot face acum acest lucru la prețuri mai mult decât atractive! Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) au lansat cea de-a X-a ediție a programului special "O săptămână la munte", ce se derulează în perioada 14 aprilie - 14 iunie 2013.

Tarifele practicate de către unitățile de cazare de la munte sunt neschimbate față de anii trecuți, așadar plătim cu până la 40% mai puțin în comparație cu tariful de recepție din această perioadă, ne spun inițiatorii programului.

Mai exact, un sejur de cinci nopți de cazare, fără servicii de masă, pornește de la 161 de lei la hotel, vilă sau cabană de două stele și ajunge la 259 lei la hotel, vilă sau cabană de trei stele și la 368 lei la hotel și vilă de patru stele. 

Durata unui sejur este de cinci nopți, începând de duminică. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica însă și sejururi cu alte date de intrare.

600 de locuri pe serie

Până la această oră s-au înscris în program 29 de unități de cazare. Locurile sunt disponibile pentru toate categoriile de turiști, iar solicitările sunt onorate în ordinea înscrierilor și în funcție de disponibilitate. Potrivit ANAT și FPTR, până acum, prin acest program au fost puse la dispoziție aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele nouă serii, circa 5.400 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte la tarife avantajoase.

Pachetele au fost puse deja în vânzare în agențiile de turism. Constănțenii pot consulta lista unităților de cazare de la munte care participă la program și a agențiilor de turism care vând astfel de pachete pe site-urile ANAT și FPTR.

Turiștii pot petrece o vacanță la prețuri mici în stațiuni ca Vatra Dornei, Predeal, Odorheiu Secuiesc, Straja, Sinaia, Moneasa, Bușteni, Băișoara, Bușteni, Câmpulung, Azuga, Moeciu de Sus, dar și în Brașov și alte localități.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Social : Allah Bair - Povestea firului de iarbă
Pagina a fost generata in 0.317 secunde