Marin-Marius Florea a fost numit vicepreședinte al ANAF

496
Marin-Marius Florea a fost numit vicepreședinte al ANAF - marinmariusflorea-1490290424.jpg

Articole de la același autor

Marin-Marius Florea a fost numit în funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, printr-o decizie a primului ministru. El va coordonal Direcția Generală Antifraudă Fiscală.


Până în prezent, Marin-Marius Florea a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcții precum cea de director general adjunct, șef de serviciu în cadrul activității de inspecție fiscală de la DGRFP București (2015 - 2017) și respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014). 


În anul 2013, a ocupat funcția de șef administrație adjunct la DGRFP București, activitatea de inspecție fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector, la Direcția Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Este licențiat în științe economice, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - București. De asemenea, deține un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Economie : Furtună la Fisc!
Pagina a fost generata in 0.42 secunde