"Marea Noastră" - o revistă de colecție

246
1
Revista "Marea Noastră", editată de Liga Navală Română, este tot mai bună de la un număr la altul. Cu o ținută grafică de excepție și abor-dând o problematică variată, din actualitate, dar și din trecutul shipping-ului româ-nesc, publicația a adunat în jurul ei condeieri de valoare. 

Printre materialele de greutate din ultimele trei ediții s-au aflat: grupajele dedicate aniversării a 120 de ani de existență a Șantierului Naval Constanța și a 116 ani de la inaugurarea oficială a lucrărilor de construcție a portului modern Constanța; cronica a două furtuni de la Marea Neagră (mai 1888 și ianuarie 1938), care au intrat în istoria Marinei Române; documentarul des-pre pasagerele "Transilvania" și "Basarabia", "lebedele albe ale Mării Negre"; povestea Angelei Lefterescu, prima femeie comandant de cursă lungă, și articolul dedicat femeilor care au făcut muncă de pionierat în navigația maritimă românească; documentarul despre situația dramatică a pavilionului naval național și cel despre sinistrele maritime românești; articolul dedicat comandorului Virgil Dragalina și cel despre renașterea Clubului Nautic Român. 

"Marea Noastră" de astăzi este o revistă de colecție, care n-ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă de marinar sau iubitor al mării, performanță pentru care merită felicitat întregul colectiv redacțional. 

Comentează știrea

UZFdYgKcjrRWdzpQy
16 septembrie 2014
TSaHJKsxXGvDIp

eNIJ6E dihhoaomjwjr, [url=http://luhziajuvpsr.com/]luhziajuvpsr[/url], [link=http://bwohvtqhftgx.com/]bwohvtqhftgx[/link], http://dtqzygonaevu.com/

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Economie : Se relansează afacerea "incineratorul"
Pagina a fost generata in 3.2185 secunde