Managerii prevăd creșterea economiei

111
Managerii prevăd creșterea economiei - managerii-1502118814.jpg

Articole de la același autor

Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează rămân optimiste pentru următoarele trei luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producției și a prețurilor produselor industriale. Numărul de salariați va fi relativ stabil.

Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției va crește, numărul de salariați va fi relativ stabil, iar prețurile lucrărilor de construcții vor avea o creștere moderată.

În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu mai multă încredere. Managerii au estimat că în lunile august - octombrie va avea loc o creștere a volumului de activitate și a comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor. În schimb, numărul salariaților și prețurile de vânzare cu amănuntul vor înregistra o creștere moderată.

La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii și a numărului de salariați, în timp ce prețurile de vânzare a serviciilor vor fi relativ stabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 August 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.9687 secunde