Lucrătorii de la Oil Terminal protestează în fața Guvernului și Prefecturii

306
1
Lucrătorii  de la Oil Terminal protestează  în fața Guvernului  și Prefecturii - lucratoriioilterminal19-1475683589.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 6 octombrie 2016, începând cu ora 11, Sindicatul Oil Terminal va picheta sediile Guvernului și Prefecturii Constanța, a anunțat Ion Caraignat, liderul filialei "Cartel Alfa". Ținta protestului este ministrul tehnocrat al energiei, Victor Grigorescu, suspectat că, prin numirile în consiliul de administrație al companiei Oil Terminal, face jocurile acționarilor minoritari, care se opun majorării de capital, cu aport în natură din partea statului român.

Sindicaliștii consideră că asupra Oil Terminal planează pericolul preluării ostile. Ei îl acuză pe ministrul energiei că, prin propunerile de administratori la Oil Terminal, demonstrează că, în loc să apere interesele statului, protejează interesele acționarilor minoritari.

Confederația Națională Sindicală "Cartel Alfa", sub semnătura președintelui Bogdan Hossu, a adresat o scrisoare deschisă premierului Dacian Cioloș. În mesaj se arată că majorarea de capital la Oil Terminal, prin aport în natură, va întări poziția statului și va crea premisele pentru deblocarea activității companiei și dezvoltarea ei pe termen mediu, nu doar ca sursă imediată de profit pentru acționari.

Totodată se vorbește despre tentativa acționarior minoritari de a-l schimba pe directorul general al companiei, pe motive care s-au dovedit neîntemeiate, cu intenția de a bloca majorarea de capital, și despre manevrele ce se fac pentru numirea unui consiliu de administrație care să promoveze interesele minoritarilor.

"Confederația Națională Sindicală «Cartel Alfa»vă solicită, domnule prim-ministru, să analizați cu atenție situația de la Oil Terminal Constanța și să luați măsurile necesare pentru apărarea intereselor statului și respectarea legii. Menționăm că vom sesiza toate organele de control în caz de schimbare (a consiliului de administrație - n.n.)", se arată în mesaj.

Comentează știrea

Costel
5 octombrie 2016
Colaborare

Business avantajos - colaborare pentru venituri banesti imediate prin munca inteligenta intr-o firmă perfect legală in Romania. Face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri. In esenta -este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării/prosperitatii individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati ''info'' la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5254 secunde