Inovare în industria verde

290

Articole de la același autor

Innovation Norway și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează sesiunea regională de informare a programului "Inovare în industria verde". Aceasta are loc joi, 21 martie, începând cu ora 9.00, la sala de conferințe a CCINA.

În cadrul Mecanismului Financiar SEE și a Mecanismului Financiar Norvegian, Innovation Norway a fost numit Operator de Program pentru trei arii de program, printre care și "Inovare în industria verde".

"Programul «Inovare în industria verde» România va contribui la creșterea competitivității întreprinderilor verzi, sprijinirea ecologizării întreprinderilor și stimularea antreprenoriatului și inovării în domeniul protecției mediului. Bugetul total disponibil este de 21.623.200 euro. Rezultatul programului constă în realizarea de oportunități de afaceri pentru o economie europeană verde", explică organizatorii. 

Grupul țintă principal al programului este format din întreprinderile private românești. Organizațiile neguvernamentale cu activități principale legate de dezvoltarea afacerilor eco-inovative în comunitățile din România sunt eligibile pentru Schema de Granturi Mici din cadrul programului de finanțare. 

"În cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informații potențialilor solicitanți cu privire la criterii de eligibilitate pe care aceștia și partenerii trebuie să le îndeplinească, procedura de depunere a cererilor de finanțare etc.", mai precizează organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Februarie 2013
Stire din Economie : Curs pentru ocupația de vânzător
Pagina a fost generata in 1.3911 secunde