Incidente și accidente pe mări și oceane

223
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1506262225.jpg

Articole de la același autor

În dimineața de 23 septembrie 2017, într-una din magaziile portcontainerului "Kokopo Chief", acostat în portul Tauranga, din Noua Zeelandă, a izbucnit un incendiu. A fost activat sistemul de stingere a incendiilor cu CO2. Fiind vorba de un incident foarte grav, au fost trimise în ajutor nouă motopompe de stins icendiile, solicitându-se, ulterior, mai multe. 
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Atlantic" a eșuat, în dimineața de 23 septembrie 2017, la sud de Oskarshamn, în estul Suediei, în Marea Baltică. Garda de Coastă suedeză a descoperit că atât căpitanul, cât și ofițerul de cart (cetățeni ruși) erau beți. Nu există avarii vizibile, nu s-au raportat scurgeri de hidrocarburi în apa mării, vremea este calmă și nu există vreun pericol iminent de producere a unui accident major. 
★ ★ ★
În după-amiaza de 21septeptembrie 2017, de pe portcontainerul "Mol Maxim" au căzut în mare, în mod misterios, 11 containere. Nava se afla într-o dană din Outer Harbor, în Oakland, California. Nimeni nu știe ce a cauzat căderea containerelor de pe navă. A fost declanșată operațiunea de recuperare a acestora de pe fundul mării.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Veles" a intrat în coliziune cu tancul petrolier "Volgoneft-210", în Canalul maritim Azov-Don , în data de 19 septembrie, din cauza vizibilității restrânse. Ambele nave erau în mișcare, cu piloți la bord. "Veles" era încărcată cu 3.003 tone de grâu și a suferit avarii. Ambele nave au fost reținute pentru inspecție și cercetarea incidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.6542 secunde