Incidente și accidente pe mări și oceane

388
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1505753168.jpg

Articole de la același autor

Motorul navei de pasageri "Dumai Line 5" s-a defectat, pe data de 17 septembrie 2017, în apropiere de Insula Pulau Burung, situată la sud de Singapore. La bord se aflau aproximativ 90 de pasageri. Nava plecase de la Batam spre Dumai, în Strâmtoarea Malacca. În urma incidentului, vasul a rămas în derivă.

În dimineața de 17 septembrie 2017, în timpul unei manevre în portul Bremerhaven, portcontainerul "MSC Sandra" a lovit digul. În momentul accidentului, în port era ceață. Corpul navei a suferit o spărtură deasupra liniei de plutire.

În seara de 16 septembrie 2017, în timpul descărcării tancului petrolier "NS Stella", în terminalul Ilha Barnabe, din portul Santos, Brazilia, o cantitate de motorină s-a scurs în mare. Incidentul s-a datorat unei valve defecte. Au fost declanșate operațiunile de depoluare și o investigație. Urmează să se stabilească vinovații și valoarea amenzilor.

La bordul navei ro-ro suedeze "SCA Ostrand" s-a produs o scurgere de ulei hidraulic, pe 16 septembrie, în portul Kiel, din Germania. Întrucât uleiul a ajuns în mare, echipajul navei a activat imediat planul anti-poluare și a anunțat autoritățile. Nava a fost împrejmuită cu un baraj anti-poluare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.0224 secunde