Incidente și accidente pe mări și oceane

172
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1497790085.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 17 iunie 2017, portcontainerul "ACX Crystal" și distrugătorul "USS Fitzgerald" au intrat în coliziune, într-o zonă aflată la 10 mile marine sud-est de Shimoda, insula Honshu, Japonia. Nava comercială a lovit-o pe cea militară în tribord, în zona de punte, distrugând o parte din suprastructură. Portcontainerul a fost avariat la bulb. Șapte marinari de pe distrugător au fost declarați dispăruți iar mai mulți au fost răniți. 




În după-amiaza zilei de 16 iunie 2017, superyacht-ul "Tales" a lovit și distrus mai multe bărci de agrement în Portofino Marina, riviera italiană, în timpul manevrei de ieșire din port. Daunele sunt estimate la câteva mii de euro. La bordul lui "Tales" se aflau 8 pasageri și 12 membri ai echipajului.




La bordul ferry-boat-ului "Med Star" a izbucnit un incendiu, în după-amiaza zilei de 15 iunie 2017, la scurt timp după ce a părăsit orașul-port Rhodos. La bord se aflau 32 de persoane și 33 de vehicule. Nava urma să ajungă la Santorini. Focul s-a răspândit în jurul suprastructurii. 20 de persoane au fost evacuate cu o barcă de salvare, care a fost remorcată până în Rhodos. 12 membri ai echipajului au rămas la bord, pentru a încerca să stingă focul. 




Tancul de produse petroliere "Chem Polaris" a suferit o avarie la motor în timpul unei manevre pe râul St. Lawrence, în Iroquois Lock. Incidentul s-a petrecut pe 15 iunie 2017. 




Tancul de produse chimice "Putri Sea" s-a scufundat în urma unei explozii urmată de incendiu, pe 14 iunie 2017, la 4,6 mile marine sud-vest de Tanjung Pengelih, Malaezia. Vasul era încărcat cu combustibil. Toți membrii echipajului erau indonezieni. Șase dintre ei au fost declarați dispăruți.




Ferry-boat-ul de mare viteză "Iyanough" a lovit debarcaderul în portul Hyannis, din Massachusetts, SUA. Incidentul a avut loc pe 16 iunie 2017. La bord se aflau 48 de pasageri. În urma impactului, șase persoane au fost rănite. Toți pasagerii au fost evacuați. Vasul s-a ales cu o spărtură și a început să ia apă. 




Pe data de 17 iunie 2017, ferry-boat-ul "Maria Buono" a lovit cheul în timpul manevrei de acostare la Casamicciola, Insula Ischia, din Italia. Aproximativ 50 de pasageri au fost ușor răniți în urma impactului. Nava a fost reținută de autoritățile portuare pentru inspecție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 19 Iunie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 3.4596 secunde