Incidente și accidente pe mări și oceane

313
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1492784722.jpg

Articole de la același autor

Bulk-carrier-ul "Yue Dian 57" a intrat în coliziune cu ambarcațiunea "Zhongguohaijing 3062" a Poliției și a scufundat-o. Incidentul s-a petrecut pe data de 18 aprilie 2017, lângă Insula Nei Island, din estuarul râului Pearl, din China. Ambarcațiunea polițienească era angajată în lupta împotriva braconierilor. Cei opt membri ai echipajului au fost salvați, iar ambarcațunea a fost readusă în plutire.


Pe data de 19 aprilie, un incendiu a izbucnit în sala mașinilor de pe tancul de produse "Usichem". Nava se afla în Marea Mediterană, la aproximativ 50 mile marine sud-est de insula Rodos. Căpitanul a raportat Gărzii de Coastă din Grecia că focul a fost stins, dar nava este în black-out și plutește în derivă. Echipajul făcea eforturi să repornească motorul, pentru a continua voiajul. Nava plecase din Rusia, încărcată cu 5.900 de tone de ulei de floarea soarelui, și se îndrepta spre Sudan.


Marina militară și Poliția din Columbia au descoperit 400 kilograme de cocaină într-unul din containerele de la bordul navei italiene "Cala Palma". Portcontainerul a intrat în portul Turbo, din Columbia, pe 18 aprilie 2017, iar în seara de 20 aprilie a plecat spre Rio Haina, din Republica Dominicană. Nu există suspiciuni că echipajul ar fi fost implicat în traficul de droguri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Economie : Colocviile constructorilor de nave
Pagina a fost generata in 0.5279 secunde