Incidente și accidente pe mări și oceane

221
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidente-1487512790.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 17 februarie 2017, pe râul Yangtze, la Nanjing, trei nave au fost cuprinse de flăcări, în urma exploziei produse pe una dintre ele. 12 persoane au fost aruncate în apă de suflul exploziei, iar patru dintre ele a dispărut. Cea mai mare dintre cele trei nave

este tancul de produse petroliere "Chuqi 18". Incendiul a fost stins după câteva ore. 


v v v


Ferry-boat-ul rapid "Braquiel" s-a ciocnit cu o barjă în Canalul Macatan, Cebu, în seara de 18 februarie 2017. Garda de Coastă a acordat asistență pentru evacuarea celor 90 de pasageri și a celor 11 membri ai echipajului, pe nava-soră "St. Jhudiel". 45 de pasageri au suferit leziuni minore în urma coliziunii, iar patru au fost răniți grav. 


v v v


Nava portcontainer "Maerk Nijmegen" a solicitat asistență medicală pentru căpitanul său, pe data de 18 februarie 2017, la aproximativ 300 mile marine nord-est de Insula Terceira, Azore. 


Nava, plecată de la Anvers spre Cartagena, Columbia, și-a schimbat cursul, îndreptându-se spre Ponta Delgada. Căpitanul a fost preluat și transportat cu elicopterul la spitalul din Ponta Delgada. Mai târziu, în aceeași zi, a fost eliberat din spital și s-a întors la navă, care și-a reluat călătoria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3864 secunde