Incidente și accidente pe mări și oceane

350
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1484758784.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Meridian Tres" s-a scufundat pe data de 17 ianuarie 2017, între insulele Bohol și Leyte din Filipine. Accidentul a fost cauzat de deplasarea încărcăturii la bord, pe vereme de furtună. 28 de membri ai echipajului au fost salvați, iar unul a fost dat dispărut. 


v v v


Bulk-carrier-ul "Eastern Glamour", încărcat cu cărbune, a rămas în black-out pe 17 ianuarie, la sud de Yuhuan, în timp ce se apropia de portul Wenzhou. Nava a intrat în derivă, dar în cele din urmă a fost luată la remorcă și adusă în condiții de siguranță în zona de ancoraj. 


v v v


Pe data de 17 ianuarie, bulk-carrier-ul "Cape Leonidas" a suferit o avarie la motor, în timp ce naviga pe fluviul Elba, în apropiere de Kollmar. Nava a lăsat o ancoră pentru a evita eșuarea, apoi a fost remorcată spre Hamburg. Traficul în zonă a fost suspendat temporar.


v v v


Pe data de 16 ianuarie 2017, la bordul navei car carrier americane "Alliance St. Louis" s-a produs un incendiu. Acesta a fost provocat de instalația electrică din sala mașinilor. Focul a fost stins de echipaj, dar motoarele au fost dezactivate, nava plutind în derivă în Golful Mexic. În ajutorul ei a fost trimis un remorcher, care a adus-o la Port Arthur, Texas. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4285 secunde