Incidente și accidente pe mări și oceane

233
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1471616037.jpg

Articole de la același autor

Trawler-ul frigorific "Melkart" a fost abordat de Garda de Coastă a Norvegiei, pe 17 au-gust 2016, după ce a fost surprins deversând pește de dumping peste bord. Căpitanul navei trebuie să achite o amendă de 3.600 de dolari, iar proprietarul navei va trebui să plătească o amendă mult mai mare. În cazul în care căpitanul și armatorul nu sunt de acord cu sancțiunea aplicată, nava va fi arestată.


Pe data de 17 august 2016, Garda de Coastă din San Juan a fost informată că, la bordul navei de croazieră "Caribbean Fantasy", a izbucnit un incendiu. Nava plecase din Republica Dominicană și transporta 511 persoane, inclusiv echipajul. Focul a izbucnit în sala mașinilor și s-a răspândit în alte compartimente, fapt ce a necesitat evacuarea navei. Pasagerii și membrii echipajului au fost preluați și transportați până în portul San Juan, unde li s-au făcut evaluări medicale.


Două tancuri petroliere aflate în reparații în Hai Phong, Vietnam, au fost abandonate de proprietari. Una dintre nave este "Shun Da" (pavilion Belize), iar cealaltă, "Yong Win 18" (pavilion Mongolia). La bordul lor sunt 23 de marinari, în total. Cele două echipaje nu și-au primit salariile de mai multe luni și nu mai au alimente. 


Bulk-carrier-ul "Vighnharta" a fost arestat de către Agenția Maritimă din Malaezia, în data de 17 august 2016, pentru ancorarea neautorizată în apele Panjung Piai, din Strâmtoarea Johor. Comandantul și proprietarul navei urmează să fie amendați. (I.T.C.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 August 2016
Stire din Economie : Abandonat în zonă de război
Pagina a fost generata in 0.4514 secunde