Iată ce a discutat Fiscul cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României

186
Iată ce a discutat Fiscul cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României - iataceadiscutatfiscul-1493995383.jpg

Articole de la același autor

Conducerea ANAF a avut astăzi o discuție cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României pe tema priorităților fiscale ale mediului de afaceri. Principalele subiecte abordate în cadrul discuțiilor au fost consecințele renunțării la declarația 088, modernizarea sistemului informatic al instituției, intensificarea activității ANAF în domeniul prețurilor de transfer și propunerile de modificare ale Codului de procedură fiscală.

Președintele ANAF, Bogdan - Nicolae Stan, le-a propus reprezentanților coaliției ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, în vederea identificării de noi soluții pentru îmbunătățirea relației Fisc -contribuabil.

Coaliția pentru Dezvoltarea României este formată din reprezentanți ai Camrei de Comerț Americane, reprezentanți ai ambasadelor statelor din Uniunea Europeană, ai Consiliului Investitorilor Români și ai Romanian Business Leaders.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.913 secunde