Iată când se pot depune cererile de finanțare pentru dezvoltarea urbană durabilă

93
Iată când se pot depune cererile de finanțare pentru dezvoltarea urbană durabilă - iatacandsepotdepunecereri-1491310760.jpg

Articole de la același autor

Începând din a doua jumătate a lunii aprilie se vor putea depune cereri de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, pentru proiecte dedicate dezvoltării urbane durabile (Axa 4). Bugetul disponibil este de 1,38 miliarde de euro (din Fondul European de Dezvoltare Regională și contribuție națională, reprezentând 17,88% din fondurile alocate POR 2014-2020, repartizate pe priorități de investiții și regiuni.
Pentru această axă, atribuția de selectare strategică a fișelor de proiect depuse spre finanțare este delegată autorităților urbane. Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, a semnat astăzi, pe 31 martie 2017, un număr de 39 de acorduri de delegare. Delegarea presupune aplicarea de proceduri și criterii de selecție de către structurile municipiilor reședință de județ care îndeplinesc rolul de Autorități Urbane. Aceasta reprezintă ultima etapă înainte de lansarea apelului pentru depunerea de proiecte prin POR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Economie : Coliziune navală pe Volga
Pagina a fost generata in 1.247 secunde