Hyundai invită pasionații de jocuri să concureze pentru o cauză nobilă

116
Hyundai invită pasionații de jocuri să concureze pentru o cauză nobilă - hyundaiinvitapasionatiidejocuri-1398276496.jpg

Articole de la același autor

Țiriac Auto susține inițiativa Hyundai și invită pasionații de jocuri să concureze pentru o cauză nobilă!


Despre ce este vorba, mai exact? Hyundai oferă șansa pasionaților popularului joc pe mobil "Real Racing 3", dezvoltat de Electronic Arts, să contribuie la susținerea asociației "Salvați Copiii". În același timp, jucătorii au posibilitatea să intre în cursa pentru câștigarea unui sejur VIP la una dintre com-petițiile incluse în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).


Concurenții influențează în mod direct donația Hyundai în cadrul programului "Cămila bibliotecă", organizat de aso-ciația "Salvați Copiii", în Africa. În funcție de numărul curselor realizate, Hyundai oferă posi-bilitatea de a finanța până la 13 "Cămile biblioteci". 
"Intră în cursă cu Hyundai Veloster!" reprezintă ultima actualizare a jocului și este disponibilă pentru iPhone, iPad și iPod Touch, precum și pentru dispozitivele mobile echipate cu sistem de operare Android. 


În perioada 22 aprilie - 12 mai 2014, Hyundai îi invită pe fanii jocului "Real Racing 3" să se întreacă în stabilirea celui mai rapid timp virtual pentru o cursă, la volanul unui Hyundai Veloster Turbo, pe circuitul de la Barcelona, din Catalunia, Spania. Câștigătorul va beneficia de o vacanță VIP de patru zile, pentru două persoane, la cea de-a șasea etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, din Sardinia, Italia, în iunie 2014.


"Jocul «Intră în cursa cu Hyundai Veloster Turbo!» evi-dențiază noua viziune Hyundai. Clienții ni se pot alătura în acest demers caritabil prin intermediul unei competiții interesante pe telefonul mobil", a declarat Won-Hong Cho, Chief Marketing 
Officer al Hyundai Motor. 


Programul "Cămila bibliotecă", organizat de asociația "Salvați Copiii", își propune să susțină educația a peste 54.000 de copii și rezidenți ai comunităților izolate de somalezi din Etiopia, oferindu-le acces la cărți. Fiecare caravană "Cămila bibliotecă" este alcătuită din trei cămile, două cutii cu cărți, un bibliotecar și un însoțitor de cămile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Aprilie 2014
Stire din Economie : Euro rămâne la 4,46 lei
Pagina a fost generata in 2.9934 secunde