Guvernul vrea să impoziteze Biserica

210
2
Guvernul vrea să impoziteze Biserica - guvernulvreasaimpozitezebiserica-1500038979.jpg

Articole de la același autor

Dacă n-a reușit să introducă impozitul pe cifra de afaceri și taxa de solidaritate, Guvernul vrea să impoziteze cele sfinte. Eugen Teodorovici, fost ministru de finanțe, în prezent consilier al premierului Mihai Tudose, a avut, în 2015, o primă discuție cu Patriarhul pe terma împozitării Bisericii Ortodoxe Române. Subiectul a fost reluat de curând. Se propune identificarea, de comun acord cu BOR, a activităților economice ce pot fi impozitate. Veniturile vor rămâne tot în gestionarea Bisericii, însă vor fi cheltuite în domeniile pe care statul le decide. 

Comentează știrea

Gigi
14 iulie 2017
Daca ...

Statul impoziteaza mai nou si pe ghicitoare , precum Mama Omida , Mercedesa si alte dihanii mioritice , de ce n-ar impozita si pe astia , popalai si calugari , mari iubitori de arginti nemunciti , mari vanzatori de iluzii si inselatori notorii . Bisericile si manastirile au devenit fabrici de bani pentru parazitii barbosi si ascunzatori eficiente pentru pedofili pidosnici , iubitori de frecat menta si de taiatul frunzelor la caini ...

Cică
14 iulie 2017
Pentru Gigi !

Ți-ai făcut un proces în mintea ta, să vezi și să afli câte fapte rele și câte fapte bune ai făcut în viața ta, ca să judeci pe unii și pe alții și să pui la toți eticheta, judeci, vei fi judecat; bine faci, bine găsești; rău faci, rău vei primi...... , așa că ai grijă, că nu scapi de probleme, acoperi vei fi acoperit, cine ești, tu să judeci, te substitui lui Dumnezeu, ești JUDECĂTORUL, adică, ești Dumnezeu, Doamne, iartă-l, că nu știe ce face și ce pierde, căută-ți problemele pe care le ai cu viața proprie, că-i mai bine pentru tine și familia ta, ca să nu-ți dea Dumnezeu ceva de nu vei putea purta ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9235 secunde