Fiscul constănțean suspendă programul de lucru cu publicul în data de 9 septembrie 2016

284
Fiscul constănțean suspendă programul de lucru  cu publicul în data de 9 septembrie 2016 - fisculconstantean-1473091162.jpg

Articole de la același autor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța aduce la cunoștință contribuabililor persoane fizice și juridice că serverul de producție care administrează baza de date a activității de colectare persoane fizice și juridice nu va fi funcțional în data de 9 septembrie 2016, din cauza unor operațiuni de upgradare și mentenanță.

Astfel, conducerea instituției a dispus suspendarea programului de lucru cu publicul pentru contribuabilii administrați de A.J.F.P. Constanța (cu domiciliul fiscal/sediu social pe raza localităților Agigea, Constanța, Murfatlar, Poarta Albă, Valul lui Traian, Năvodari, inclusiv unitățile administrative arondate acestora) în data de 9 septembrie 2016.

Pe această cale, instituția solicită înțelegere din partea contribuabililor pentru eventualele inconveniente și îi asigură că, ulterior, le va oferi întreg suportul în soluționarea problemelor fiscale întâmpinate în perioada menționată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde