FIASCO / "LITORALUL NU ESTE PREGĂTIT pentru deschiderea SEZONULUI ESTIVAL!"

952
2
FIASCO /
Litoralul românesc nu este pregătit în totalitate pentru a întâmpina turiștii care vor alege să petreacă 1 Mai și Paștele la mare. Cel puțin aceasta este părerea Mariei Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism și Mediu de Afaceri, prezentă, la sfârșitul săptămânii trecute, la Conferința Națională pentru Turismul în Sănătate, care a avut loc la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia. 

"Niciuna dintre stațiuni nu este 100% pregătită. Din loc în loc, sunt neamenajate porțiuni dintre hoteluri, cele de spațiu public, trotuare și zone verzi. Sunt și unele hoteluri care arată rău și a căror imagine o afectează și pe cea a hotelurilor care arată bine. În unele stațiuni, circa 10% din hoteluri nu sunt amenajate, în altele 20%, însă niciodată, de 1 Mai, nu au fost toate hotelurile pline, deci nu va fi afectat fluxul de turiști".

Ministrul a ținut însă să sublinieze că cele mai puține probleme sunt în stațiunea Mamaia, în timp ce în stațiunile din sudul litoralului, lucrurile sunt la polul opus.

Comentează știrea

Fost votant
22 aprilie 2013
Bancile din parcuri

Nu exista nici o banca in parcul Primariei iar la gara sunt foarte puține. Situatia se repeta in fiecare an...

...
22 aprilie 2013
LITORALUL ROMANESC NU ESTE INCA PREGATIT PTR. TURISTI??!!

CUM NU?!!? NU-MI VINE SA CRED!!!! PAI IMN FESTIVAL AVEM! CLUBURI DE NOAPTE AVEM.. .., IN REST CE NE MAI TREBUIE?!?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9679 secunde