Expoziție de marketing pentru promovarea economiei sociale

187
Expoziție  de marketing pentru promovarea economiei sociale - expozitie-1444066005.jpg

Articole de la același autor

"Incluziune socială în structuri economice durabile" este tema unui proiect implementat de Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane împreună cu partenerii săi, Asociația ONE PROFI, Asociația Consiliul pentru Promovarea Formării Profesionale și Asociația pentru Dezvoltarea Psihologiei.

Proiectul constă în înființarea a șase structuri de economie socială (SES) în București, Constanța, Ilfov, Cluj care au ca obiect de activitate servicii complete și integrate pentru un stil de viață sănătos, dezvoltare personală, psihologie, înfrumusețare și remodelare corporală, fabricarea de mobilă, repararea și întreținerea obiectelor de mobilier, tapițerie, artizanat, meșteșuguri, producție de marochinărie și încălțăminte, lucrări de tâmplărie și dulgherie. Astfel, se creează 52 de locuri de muncă pentru ocuparea cărora vor fi instruite profesional, în mod gratuit, persoane selectate din rândul grupurilor vulnerabile în cadrul unor cursuri de bucătar, baby-sitter, lucrător în tâmplărie și tapițer.

Grupul țintă al proiectului este reprezentat de persoane cu dizabilități, persoane de etnie romă, femei în situații de risc, familii cu peste doi copii, familii monoparentale, persoane care trăiesc din venitul minim garantat.

În cadrul expoziției de marketing, care va avea loc miercuri, 7 octombrie, începând cu ora 13 la Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, se vor promova cele șase structuri de economie socială. De asemenea, se vor prezenta noțiuni generale despre economia socială și beneficiile sale pentru grupurile dezavantajate.

Proiectul "Incluziune socială în structuri economice durabile" se desfășoară pe o perioadă de 12 luni în regiunile de Dezvoltare Sud-Est, Nord-Vest și Bucu-rești-Ilfov și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013, Axa prioritară 6, Domeniul Major de Intervenție 6.1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9967 secunde