Disponibilizații din Fisc dau statul în judecată

463
1
Disponibilizații din Fisc  dau statul  în judecată - fiscbanistatbanifotbal-1376948221.jpg

Articole de la același autor

Ieri a fost ultima zi de înscriere pentru ocuparea posturilor de conducere din cadrul structurilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Pentru posturile de execuție, ultima zi de înscriere este miercuri, 21 august 2013. 

Ocuparea posturilor se face prin examen, iar în cazul în care vor fi mai mulți candidați pe un loc, prin concurs.

În cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați sunt, în total, 863 de posturi vacante. Dintre acestea, 129 posturi sunt repartizate Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța și structurilor sale.

Mai mulți funcționari publici din cadrul fostei Direcții Generale a Finanțelor Publice au contestat în instanță preavizele primite din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală. O parte din personalul contractual, inclusiv dintre cei ce au deținut funcții de conducere, se pregătește să depună plângeri împotriva ANAF. Oamenii acuză, în principal, faptul că disponibilizările s-au făcut în mod netransparent, dar mai ales discriminatoriu. În aceleași struc-turi (birouri, servicii), unii funcționari și exponenți ai personalului contractant au fost preavizați, iar alții nu, fără să se spună ce criterii au stat la baza acestei diferențieri.

Marian Emilian, președintele Sindicatului Liber Finanțe Con-stanța, a declarat că numărul celor nemulțumiți, care intenționează să se adreseze justiției este în creștere. Blocul Național Sindical va acorda asistență juridică celor ce dau ANAF în judecată, a precizat liderul de sindicat. 

Comentează știrea

contribuabil se stie
20 august 2013
meritati

La cat de corupt este sistemul ce sa iasa? Alropo Mihailescule a primit babardeaua de Magda, amanta ta preaviz? Sau va apucati de agricultura la Valu lui Traian? Marinaru ce zice? Dar adita parausanu?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.317 secunde