Diplomă de excelență pentru Ioan Bădică, la final de carieră în Consiliul Concurenței

299
Diplomă de excelență pentru Ioan Bădică,  la final de carieră  în Consiliul Concurenței - diplomaioanbadica-1389027056.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței urmează să numească un nou inspector de concurență coordonator pentru regiunea de sud-est, după pensionarea lui Ioan Bădică, cel ce a deținut această funcție până la 31 decembrie 2013. În prezent, postul este liber, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", inspectorul de concurență Sandu Trache.

Economistul Ioan Bădică a dobândit licența în 1972, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", din Iași. A activat la Navimepex Galați și Întreprinderea Mecanică Navală Constanța. Se numără printre specialiștii care, în 1990, au pus bazele instituției ce avea să devină actualul Consiliu al Concurenței. A participat direct la fundamentarea Legii concurenței, adoptată în 1996, și a coordonat numeroase analize de piață și investigații. Dintre acestea se remarcă cele privind piața serviciilor portuare (pilotajul și remorcajul), a repartitoarelor de căldură, a producătorilor de lapte, a taximetrelor, a serviciilor publice și a serviciilor din turism.

La finalul unei activități remarcabile, comitetul director al Consiliului Concurenței i-a acordat lui Ioan Bădică "Diploma de excelență pentru întreaga activitate".

În prezent, Inspectoratul de Concurență pentru Regiunea de Sud-Est are în lucru mai multe analize de piață, unele aflate în fază finală. Printre ele se remarcă cele privind: transportul public județean de persoane, din regiunea de sud-est, serviciul de salubritate și serviciile din domeniul sănătății.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde