Delegația Canalelor Navigabile pleacă în Serbia și Ungaria

261
Delegația Canalelor Navigabile pleacă în Serbia și Ungaria - delegatiadanielgeorgescu1-1479221144.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 - 16 noiembrie 2016, o delegație a Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile, condusă de directorul general Daniel Georgescu, participă, în Serbia, la o serie de întâlniri cu membrii Camerei de Comerț din Serbia și alți parteneri sârbi (JRB, DTL Transport, Portul Pan-cevo, CFND), se arată într-un comunicat de presă.

"Aceste întâlniri constituie un bun prilej de a intra în legătură cu mediul de afaceri și cu reprezentanții de marcă din domeniul naval din Serbia, dar și de a pune în valoare activitatea desfășurată pe canalele navigabile Dunăre - Marea Neagră și Poarta Albă - Midia, Năvodari. Discuțiile vor fi focalizate pe absorbția traficului pe tronsonul Dunăre - Portul Constanța și retur, deschiderea de linii de containere din și spre Serbia, care acum nu se regăsesc cu o pondere mare în tranzitul de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, acest fapt rămânând, în continuare, o mare provocare pentru dezvoltarea pe viitor a relațiilor de colaborare cu țara vecină", se arată în comunicat.

Pe data de 17 noiembrie 2016, delegația va participa la Ziua Portului Constanța la Budapesta, eveniment organizat de Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța. La reuniune vor fi prezente oficialități din Ungaria și România, precum și reprezentanți ai unor companii din domeniile: transport naval, logistică, expediții, activități de import-export etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde