Daniel Georgescu a preluat comanda Administrației Canalelor Navigabile

1673
1
În aprilie 2007, Valentin Zeicu, director general al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța la acea dată, declara pentru cotidianul "Cuget Liber": "Un director de companie de stat nu apucă să iasă la pensie fără să fie schimbat din funcție."

Zeicu nu a reușit să infirme regula pe care o enunțase, întrucât a fost eliberat din funcție printr-un ordin al ministrului transporturilor. În locul său a fost numit ofițerul de marină Daniel Georgescu, la propunerea PSD Constanța.

Răspunzând întrebărilor ziarului "Cuget Liber", Georgescu a precizat că are vârsta de 42 de ani și că este de profesie ofițer de marină. A urmat tradiția marinărească a familiei. Tatăl său, Gheorghe Georgescu, a fost comandant de cursă lungă în flota "Navrom" și "Petromin".

Fiul a navigat mai întâi ca nebre-vetat, iar în 2004, după absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", a obținut brevetul de ofițer. În calitate de navigator, a lucrat la CNM "Petromin" și la companii private. Este membru PSD.

Ce își propune să facă în calitate de șef al Administrației Canalelor Navigabile? "Am în vedere realizarea unor proiecte majore privind in-frastructura canalelor navigabile existente, în special cele de modernizare a ecluzelor. În domeniul mediului, vom realiza proiectul privind monitorizarea calității apei din canalele de navigație, având în vedere că aceasta este folosită pentru aprovizionarea cu apă potabilă a populației și în sistemul de irigații. Proiectele noastre sunt eligibile și vor fi realizate cu finanțare europeană. Vom încuraja creșterea tra-ficului de pasageri spre Constanța, printr-o politică adecvată de tarife" - a declarat directorul general. 

Comentează știrea

gogu
9 iunie 2012
fara

daca intradevar machidonii ajung sa se uite de pe gard la functiile publice din oras atunci suntem pe un drum bun.nu conteaza culoarea politica daca machidonii sunt intorsi la locurile lor adica la coada oilor.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Iunie 2012
Stire din Economie : Curs BNR: 4,4610 lei/euro
Pagina a fost generata in 1.454 secunde