Daewoo vinde în grabă, pentru a se salva de la faliment

17053
3
Daewoo vinde în grabă,  pentru a se salva de la faliment - daewoovinde-1489516874.jpg

Articole de la același autor

Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. din Coreea de Sud, cel de al doilea constructor de nave al lumii, este grăbit să vândă activele neesențiale pentru activitatea de bază. Compania are mari probleme finan-ciare, ca urmare a datoriilor uriașe și a scăderii dramatice a comenzilor noi. Potrivit publicației sud-coreene "Yonhap", DSME a semnat recent un memorandum de înțelegere pentru a vinde clădirea din centrul orașului Seul, o afacere evaluată la aproximativ 35 de miliarde de woni (30 milioane dolari).


Totodată, constructorul a pus la vânzare una dintre companiile afiliate. Prețul este de aproximativ 18 miliarde de woni. Numele respectivului afiliat nu a fost făcut public. Ar putea fi compania Daewoo - Mangalia Heavy Industries? Se știe, încă din 2015, că DSME caută un cumpărător pentru subsidiara din România. Aceasta este până peste cap înglodată în datorii și produce, de ani și ani, doar pierderi. 


Vânzarea celor două active ar urma să fie finalizată până în aprilie, au declarat sursele publicației "Yonhap". 


Comentează știrea

zuzu
15 martie 2017
industrie umflata cu pompa

Ceaușescu a făcut multe porcării, ca de altfel tot blocul comunist. Au crezut că le pot face pe toate. Păi in Ro avem f multe șantiere navale. Prea multe. Din păcate dezvoltarea asta accelerată, artificială, doar pt a ține oamenii ocupați, își arată ,,roadele'' acum. Poate viitorul cumpărător nu va pune lacătul pe ușă.

Victor
15 martie 2017
Mangalia orasul tradatorilor mucosi

La Mangalia s-au raportat mereu pierderi nu pentru ca nu s-a muncit,ci pentru ca uite asa au facut coreenii sa fie,iar reprezentantii actionariatului romanesc au tacut ca diarea in iarba. Romanii din conducerea santierului sunt total vinovati ca nu au facut absolut nimic pentru salvarea oamenilor,a locurilor de munca,s-au purtat ca niste slugi tradatoare. Coreenii si-au facut plinul,nu au dat Romaniei dividende caci de unde, daca esti ,,pe minus'',si acum pleaca,lasand palmagii de stabi romani sa se gandeasca la ce alte buci vor pupa ,adica ce investitor va veni,daca va veni. De restul nimanui nu i-a pasat si nu-i pasa !

Ahmed Ammam Islam Sultan Al Futui Anmama Lorde
15 martie 2017
"Finan-ciare"

Unde sunt pierderi pentru unii, este profit ptr altii! Clar, nu pentru actionariatul roman. Deduceti voi ptr cine…

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6423 secunde