Cum să ai o casă inteligentă. Expoziția care aduce tehnologia viitorului la Constanța

584

Articole recomandate

Expoziția Electrică Demonstrativă și-a deschis, ieri, porțile la Constanța. A șasea ediție a evenimentului reunește și anul acesta,

în perioada 21-23 mai, companii de top din domeniu, iar vizitatorii pot găsi la standuri soluții pentru majoritatea nevoilor în domeniul energiei, atât pentru acasă, cât și pentru birou sau spații comerciale.

Organizatorul expoziției, Euro Vial Lighting SRL, a pregătit pentru fiecare dintre cele trei zile de vizitare a expoziției premii, surprize, cursuri și demonstrații. Cei care doresc să intre în legătură directă cu expozanții pot vizita standurile acestora la adresa sediului organizatorului din strada Nicolae Filimon nr. 23 din Constanța (astăzi, în intervalul orar 10:00-18:00 și sâmbătă, între orele 10:00-15:00), intrarea fiind liberă.

"La expoziție sunt prezentate noutăți din domeniul electric, cele mai inteligente sisteme de iluminat pentru casă sau pentru orice spațiu de interior și exterior. De asemenea, prezentăm cel mai inteligent magazin online, recent dezvoltat pentru consumatorii noștri, shop.eurovial.ro. Îi așteptăm pe cei interesați la Expoziția Electrică Demonstrativă, unde cu siguranță vor găsi soluții pentru nevoile lor direct de la specialiștii din domeniu", a declarat Virgil Lixandru, director general Euro Vial Lighting.

Ce găsim la EED 2015

Sistem de management energetic inteligent cu structura modulară, soluții de iluminat cu tehnologie led, o paletă nelimitată de lumini și culori, tablouri electrice comunicante care să vă permită să monitorizați și să controlați în timp real consumul de energie, sau videointerfonie, control de la distanță de pe smartphone al instalațiilor de iluminat și climatizare ori materiale și instalații electrice profesionale pentru provocările pe care le oferă construcțiile rezidențiale sau industriale - sunt doar câteva dintre ofertele expozanților de care puteți beneficia la Expo-ziția Electrică Demonstrativă (EED) din acest an.

"Este un eveniment cu tradiție, devenit un brand pentru orașul Constanța. De asemenea, constănțenii pot profita de promoțiile din perioada evenimentului, o serie de reduceri la achizițiile realizate în aceste zile. Îi invităm și la prezentările susținute de partenerii noștri: Philips, Schneider, Arel, 3M, Obo Bettermann, Eti România, iar pro-gramul prezentărilor se regăsește pe pagina noastră, www.eurovial. ro, la secțiunea evenimente sau pe pagina noastră de facebook", a declarat Loredana Puiu, specialist Marketing.

La acest eveniment, sunt prezente 22 de branduri de renume, precum Philips, Schneider, Scame, Legrand, Gewiss, Arel, 3M, Arelux, Beghelli, Obo Bettermann, Bartec, Dablerom, GK System, Courbi, Hager, Tehnoworld, Elba, Eti România, Bachmann, Sonel, ABB și Gerkon.

Bogdan VOȘLOBAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.442 secunde