Cum a reușit EximBank să obțină un profit de patru ori mai mare în 2013

98
Cum a reușit EximBank să obțină un profit de patru ori mai mare în 2013 - cumareusittraianhalalai-1393269379.jpg

Articole de la același autor

EximBank a încheiat anul 2013 cu un profit net de aproape 50 de milioane de lei, de patru ori mai mare față de cel realizat în 2012, a declarat Traian Halalai, președintele instituției. Banca și-a majorat expunerea totală cu 30% față de anul anterior, până la circa cinci miliarde de lei, operând cu o rețea extinsă de unități, dar cu 10% mai puțin personal.
Pe parcursul ultimului an, banca și-a extins portofoliul de clienți încheind acorduri financiare cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători din economie, precum Alro, Antibiotice Iași, Agricover IFN, Grup Servicii Petroliere (Constanța), Adrem Invest sau Romcab.
În 2013, atenția EximBank s-a mutat de la achiziția de titluri de stat către finanțarea economiei. În 2014, banca va continua să se concentreze tot pe accelerarea creditării. Accentul va fi pus tot pe susținerea activităților de producție, iar companiile cu acest obiect de activitate vor reprezenta un grup țintă de clienți căruia îi va fi acordată o importanță sporită. De asemenea, banca va continua să susțină exportatorii actuali și potențialii exportatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Economie : Asigurări  pentru creditele de export
Pagina a fost generata in 0.8173 secunde