Consiliul Concurenței a lansat un concurs pentru jurnaliști

186
Consiliul Concurenței a lansat un concurs pentru jurnaliști - consiliulconcurentei-1498141462.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței și Centrul pentru Jurnalism Independent lansează cea de a 5-a ediție a concursului pentru jurnaliști "Concurența - cheia dezvoltării economice și bunăstării consumatorului", având ca scop informarea publicului cu privire la beneficiile unei concurențe reale între companii. Și la ediția din acest an, se va acorda un premiu special pentru "Concurență și Competitivitate în sistemul financiar bancar".


Pentru înscrierea în concurs, candidații - jurnaliști din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajați ai unei organizații de presă sau jurnaliști independenți - trebuie să trimită un material, realizat în anul 2017, care abordează probleme legate de politica concurenței.


Selecția va fi făcută de un juriu specializat, format atât din persoane cu experiență în mass-media, care vor evalua tehnica jurnalistică, cât și din experți în economie/concurența, care vor verifica corectitudinea și calitatea informațiilor de specialitate prezente în materiale.


Materialele pot fi articole, investigații, reportaje, filme documentare sau orice altă formă de produs editorial. Pot participa la concurs și materiale realizate de către o echipă, cu condiția ca toate persoanele care au avut o contribuție majoră (jurnaliști și editori) să fie mentionate în dosarul de


înscriere și ca echipa să nu fie formată din mai mult de cinci persoane. Fiecare concurent (echipă) poate participa cu un singur material. Participanții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani. Termenul limită pentru primirea materialelor este 1 septembrie 2017. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde