Compania PBM Engine Controls a intrat pe piața navală românească

500
Domeniul naval atrage în continuare, la Constanța, mari companii de profil, ce își desfășoară activitatea pe segmentul reparațiilor și mente-nanței echipamentelor navale și nu numai.
Ieri, PBM Engine Controls a făcut primul pas oficial pe piața din România, deschizându-și o reprezentanță în incinta SNC, din portul Constanța. Compania, specializată în reparații și întreținere a motoarelor dar și a echipamentelor de comandă, este distribuitor Woodward și service independent autorizat al acestui mare brand.
Evenimentul a fost marcat cum se cuvine, în prezența conducerii companiei, dar și a prietenilor și colaboratorilor din România. Astfel, reprezentanți ai marilor firme din domeniul naval, portuar și shipping au răspuns prezent invitației gazdelor, ciocnind un pahar de șampa-nie în noua casă a PBM de la Constanța. 
Prezent la Constanța cu prilejul acestui eveniment, Dario Vukic, directorul general al PBM Engine Controls, a ținut să precizeze încă din capul locului că motto-ul companiei este calitatea și siguranța serviciilor oferite.
"Încercăm să rezolvăm problemele clienților noștri, să le oferim servicii de calitate rapid și cu costuri cât mai scăzute. Oamenii noștri nu sunt doar buni specialiști, dar ei înțeleg motoarele și sunt pregătiți să vă ofere asistență și intervenții 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Nu ne temem de competiție. Noi încercăm doar să ne mulțumim clienții, oferindu-le servicii cât mai bune", a declarat Dario Vukic în discursul inaugural. 


Ce servicii oferă PBM Engine Controls
PBM Engine Controls este o companie care joacă un rol important nu doar în domeniul maritim, ci și în cel al energiei și în cel industrial.
Divizia PBM Engine Controls Marina are grijă de motoarele navelor, beneficiind de o experiență de mai bine de 20 ani în domeniul maritim. Specialiștii PBM abordează cu profesionalism toate problemele clienților, fie că vorbim de regulatoare pentru motor, sisteme de control pneumatice, ajustarea timing-ului sau reparația de pompe de injecție.
PBM Engine Controls este un service autorizat Woodward și oferă servicii de reparație a regulatoarelor - pentru motoarele principale și auxiliare și turbinele cu abur. De asemenea, compania poate trimite specialiști oriunde în lume, chiar și pentru reparații pe mare. Intervenția este urmată de un Service Report cu fotografii și o descriere detaliată a lucrărilor efectuate.
Așa cum spuneam și mai sus, activitatea PBM Engine Controls nu se rezumă doar la domeniul marin. Dacă discutăm despre energie - PBM oferă soluții de generare a energiei; dacă ne referim la industrie - PBM poate adapta turbinele cu abur folosind echipamente din noua tehnologie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3184 secunde