Clc. Corneliu Idu cere CNAPMC să facă ordine în portul Constanța

992
Clc. Corneliu Idu cere CNAPMC să facă ordine în portul Constanța - clccorneliuidu3-1489163397.jpg

Articole de la același autor

La întâlnirea dintre comunitatea portuară și primarul Constanței, Decebal Făgădău, comandantul de cursă lungă Corneliu Idu, vicepreședintele Constanța Port Business Association (Patronatul Portuar), a cerut Administrației portuare să facă ordine în port, să facă reguli și să impună respectarea lor. 


"Trebuie să conștiintizeze că ea este cea care face ordine și cheamă la ordine în portul Constanța. Vama, Poliția de Frontieră, Căpitănia, toate autoritățile statului român care își desfășoară activitatea în port trebuie să respecte regulile impuse de CNAPMC. Nu invers. De cele mai multe ori ne confruntăm cu situații absolut incredibile, precum și cu o rezistență foarte mare din partea autorităților față de nou, în modul în care se desfășoară activitățile portuare de zi cu zi: remorcaj, pilotaj, sosiri-plecări de nave și toate celelalte aspecte ale activității portuare. 


Portul Constanța este un bun național și nu este jucăria nimănui. Nici Fondul Proprietatea, nici altcineva care printr-un joc politic a ajuns să dețină 20% din acțiunile CNAPMC, nu are dreptul să vină să împiedice dezvoltarea portului Constanța, iar asta se întâmplă de câțiva ani. Dorim ca portul Constanța să nu mai plătească dividende, iar banii din veniturile pe care le realizează să fie călăuziți strict pentru dezvoltarea portului Constanța."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Economie : Cine pune în pericol portul Constanța
Pagina a fost generata in 0.511 secunde