BMW Design Days

Cele mai tari modele BMW au ajuns pe plajă

319

Articole de la același autor

În week-endul care tocmai a trecut, turiștii din Mamaia au putut admira o parte dintre cele mai tari modele BMW. Bavaria Motors, dealerul BMW Con-stanța, a organizat, la clubul Fratelli din stațiune, evenimentul BMW Design Days, în cadrul căruia câteva bijuterii ale mărcii au ajuns chiar pe plajă, iar fanii împătimiți, sau doar simplii curioși, au putut să le analizeze îndeaproape.

Vedeta acestui eveniment a fost însă noul BMW Seria 3 Gran Turismo, un model revoluționar ce îmbină într-un mod provocator dinamica și designul cu funcționalitatea și confortul unui interior spațios.

Noul BMW Seria 3 Gran Turismo adaugă un nou concept inovator la gama de succes BMW Seria 3, spun reprezentanții Bavaria Motors. Caroseria actualului model combină genele dinamice și sportive ale Sedanului cu spiritul practic și eleganța versiunii Touring, calități care sunt susținute de o creștere evidentă a spațiului și a confortului la condus.

"BMW Seria 3 Gran Turismo degajă farmec estetic și are o prezență unică pe șosea. Toate acestea permit ca noul BMW Seria 3 Gran Turismo să fie o dovadă convingătoare atât ca automobil business elegant, cât și ca break dinamic și confor-tabil", au precizat consilierii de vânzări ai Bavaria Motors.

v v v

Alături de BMW Seria 3 Gran Turismo, invitații la evenimentul de vineri seară, dar și turiștii și constănțenii aflați în zonă au putut admira și alte modele BMW expuse pe plajă: noul BMW Z4 LCI, BMW Seria 3 Touring, BMW Seria 3 Sedan, BMW Seria 3 Cabriolet și BMW Seria 6 Gran Coupé.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6006 secunde