Cele mai bune strategii de economisire a banilor

389
1
Cele mai bune strategii de economisire a banilor - celemaibunestrategiideeconomisir-1502867117.jpg
Pe foarte mulți dintre noi îi prinde săptămâna dinainte se salariu cu foarte puțini bani în buzunar, chiar și atunci când au un buget. Prin urmare, de multe ori nici nu se pune problema de a economisi bani, pentru că venitul este mic. Exact acești oameni ar trebui să încerce să pună bani deoparte, pentru ca în situații de urgență să aibă un fond care să îi susțină. Dacă ai nevoie de un imbold financiar poți obține un credit rapid online și vei putea folosi acești bani fie să refinanțezi alte credite existente cu o dobândă mai convenabilă, fie să îi pui într-un cont de economii și să fii sigur că vei avea o sumă de bani pentru zile negre. 


Modalitatea cea mai răspândită de a pune bani deoparte este implementarea în buget a unei categorii speciale pentru economii. Fie creezi o plată automată spre contul de economii și o calculezi ca fiind obligatorie, fie îi faci o categorie specială pe care o calculezi în funcție de cheltuielile din acea lună. Indiferent ce modalitate alegi, dacă faci un buget care să prevadă toate cheltuielile, îți va fi mai ușor să pui o mică sumă lunar deoparte. Chiar dacă îți va fi mai greu la început, odată ce te vei obișnui cu acest stil de viață, vei reuși să economisești. 


Și mesele în oraș ar trebui să le rărești, alături de cafeaua gata preparată de la lanțuri de magazine recunoscute. Nu este un secret că acestea sunt scumpe. Nu trebuie să renunți de tot la ieșitul în oraș, dar va trebui să faci un buget pentru acestea. Situațiile speciale trebuie întotdeauna marcate, însă ar trebui să consideri mâncatul la restaurant o sărbătoare. Poți să îți planifici mesele și să gătești în locul ieșitului în oraș. Iar cafeaua cumpărată din oraș poate fi înlocuită cu cea băută acasă, chiar dacă asta implică să investești într-un expresor. Pe termen lung vei vedea că banii economisiți îți vor aduce o satisfacție mai mare decât o masă în oraș. 


De asemenea, pentru o perioadă de timp poți să încerci să îți schimbi stilul de viață într-unul minimalist. Asta presupune să trăiești simplu, cu un minim de lucruri și de bunuri. Cu alte cuvinte, poți să îți faci curat în viață și să pui deoparte toate lucrurile de care nu ai nevoie. Pentru început, este o modalitate foarte ușoară de a câștiga niște bani în plus dacă vinzi toate bunurile de care nu ai nevoie. Stilul de viață minimalist este o alegerea extraordinară pentru oamenii cu datorii, deoarece vei cheltui bani doar pe strictul necesar și astfel, vei reuși să îți plătești creditele și să pui niște bani deoparte. Chiar dacă ajungi la concluzia că nu te reprezintă acest mod de a trăi și revii la vechiturile obiceiuri, este un exercițiu care te va învăța să te ponderezi și să faci investiții mai cumpătate în bunuri pe viitor. 


O modalitate care nu numai că te va ajuta să cheltui mai puțini bani, dar și să economisești este refinanțarea creditelor, inclusiv a celor luate direct din magazin. Siteul www.imprumut24.ro vă oferă mai multe credite cu dobânzi mici care te pot ajuta să plătești împrumuturile sau cardurile de credite cu dobânzi astronomice. Astfel, diferențele de rate le poți depune într-un cont de economii.


Comentează știrea

DODO
16 august 2017
cine oare a scris asta ?

sper sa nu fie o reclama ascunsa dar toti stim cit costa aceste credite,ce dobinzi au s-au tocmai autorul nu ,,vrea ,,sa stie asta ca prea incearca sa ne convinga sa punem botul Rog mai multa responsabilitate din partea CL

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 August 2017
Stire din Economie : PIB-ul României crește ca-n povești
Pagina a fost generata in 0.8764 secunde