Ce găsim la târgul de mobilă și salonul de dotări hoteliere din Mamaia

1059
Ieri, la Pavilionul Expozițional din Mamaia s-au deschis Târgul de mobilă "Totul pentru casă și familie" și cele două saloane, de dotări hoteliere și alimentație publică și de finanțări și asigurări, evenimente organi-zate de Camera de Comerț, In-dustrie, Navigație și Agricultură Constanța. Sunt, așadar, mani-festări care îi vizează atât pe managerii din domeniu, cât și pe constănțenii de rând. Astfel, găsim la Pavilionul Expozițional de la mobilier clasic, din lemn, până la variante ceva mai moderne pentru casă, dar și pentru birouri și spații comerciale. În plus, nici decorațiuni interioare nu lipsesc, ori diverse electrocasnice cu funcții "inteli-gente", saltele și multe altele.

Pe de altă parte, nu lipsesc nici piesele de mobilier și echipa-mentele profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii, echipamentele și produsele pentru curățenie și igienizare, precum nici echi-pamentele și instalațiile frigorifice, de încălzire, ventilație, climatizare a aerului sau instalațiile termice. În plus, firmele au venit și cu lenjerie, vestimentație specifică pentru personal, veselă și sticlărie profesională, automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare, sisteme de supraveghere, alarmare, pază și securitate a persoanelor, bunurilor și valorilor, instalații sanitare și accesorii, corpuri de iluminat, produse pentru finisaje, decorațiuni interioare și exterioare și chiar produse ali-mentare și nealimentare, dotări specifice și aparatură specializată pentru cabinete cosmetice, de coafură și săli de fitness, mate-riale specifice pentru piscine inte-rioare și exterioare.

Când vine vorba de prețuri, multe au destule zerouri în capăt însă, dând la o parte produsele care se pretează și pentru constănțenii de rând, de regulă se vorbește despre contracte mai mari, care pot fi negociate. De altfel, serviciile financiare oferite în cadrul Salonului de Finanțări și Asigurări se adresează atât consumatorilor individuali, cât și întreprinderilor mici și mijlocii și marilor corporații, oferta conținând și produse de finanțare personalizate, concepute în funcție de nevoile și specificul activității fiecărui client.

v v v

Saloanele vor fi deschise publicului până vineri, între orele 10.00 - 18.00, iar sâmbătă, 6 aprilie, între orele 10.00 - 15.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6926 secunde