Cartofii, legumele, citricele și laptele au avut cea mai mare contribuție la înregistrarea deflației din iunie
358
Cartofii, alte legume și conserve din legume, citricele și laptele s-au ieftinit cel mai mult în iunie, având un aport semnificativ la deflația de 0,29% înregistrată în luna iunie, conform datelor publicate luni de Institutul Național de Statistică, anunță Agerpres.
Prețurile produselor alimentare au scăzut, în medie, cu 1,34% în iunie.
Cartofii s-au ieftinit cu 11,34%, alte legume și conserve din legume cu 12,34%, citricele și alte fructe meridionale cu 2,32%, fasolea boabe cu 0,87%, laptele cu 0,04% și brânza cu 0,69%. Creșteri mai importante de prețuri s-au înregistrat la fructele proaspete - 2,19%, ouă - 0,50%, cafea 0,45%, margarină 0,41% etc.
Prețurile produselor alimentare au scăzut, în medie, cu 1,34% în iunie.
Cartofii s-au ieftinit cu 11,34%, alte legume și conserve din legume cu 12,34%, citricele și alte fructe meridionale cu 2,32%, fasolea boabe cu 0,87%, laptele cu 0,04% și brânza cu 0,69%. Creșteri mai importante de prețuri s-au înregistrat la fructele proaspete - 2,19%, ouă - 0,50%, cafea 0,45%, margarină 0,41% etc.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 11 Iulie 2011
Luni, 11 Iulie 2011