Bavaria Motors a prezentat constănțenilor noul BMW Seria 5

371

Articole recomandate

Bavaria Motors a prezentat, ieri, la showroom-ul din Constanța, de pe DN2A km 201+880, Ovidiu, cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.

Vizitatorii au avut ocazia să experimenteze mai mult decât performanța condusului. Bavaria Motors a prezentat trei modele noi și spectaculoase, echipate cu noi elemente de design și o nouă generație a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanță și servicii, este un alt mod de a experimenta plăcerea de a conduce BMW.

Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring și Gran Turismo. De la lansarea actualei generații au fost vândute peste un milion de unități din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring și BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare și suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum și tehnologia BMW ConnectedDrive. Mai rapide, mai economice, mai ecologice: toate variantele BMW Seria 5 dispun de o serie de detalii optimizate. Rezultatul îl reprezintă un consum de combustibil redus (în unele cazuri, o scădere semnificativă), dar fără vreun compromis din partea calităților sportive. Majoritatea modelelor oferă performanțe îmbunătățite. În plus, toate variantele de motorizare îndeplinesc deja normele EU6 cu privire la emisii, standard care va intra în vigoare abia în luna septembrie 2014. Odată cu introducerea versiunii 518d, prețul pentru cel mai accesibil BMW Seria 5 Sedan din gamă coboară la 35.000 de euro, fără TVA (43.300 Euro cu TVA). La polul opus, cel mai exclusiv model rămâne BMW Seria 5 GranTurismo 550i xDrive cu un preț de pornire de 67.900 euro fără TVA (84.196 euro cu TVA).

Motoare puternice

Lansarea pe piață a noii game BMW Seria 5 înseamnă și extinderea gamei de motoare. De exemplu, BMW 518d reprezintă noua variantă diesel entry-level a gamei. Motorul diesel cu patru cilindri cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce dezvoltă 105 kW/143 CP, poate fi comandat atât pentru noul BMW Seria 5 Sedan, cât și pentru noul BMW Seria 5 Touring. Asemenea BMW 520d Sedan, BMW 518d Sedan înregistrează un nivel impresionant al consumului mediu în ciclul de testare EU - 4,5 l/100 km - și al emisiilor CO2 - 119 g/km. Iar gama de modele include acum și BMW 520d xDrive - atât pentru versiunea Sedan, cât și pentru Touring. Prin aceasta, numărul de modele echipate cu sistemul inteligent de tracțiune integrală crește la șapte pentru BMW Seria 5 Touring, respectiv la opt pentru BMW Seria 5 Sedan. Patru variante de motorizare ale noului BMW Seria 5 Gran Turismo pot fi combinate cu sistemul xDrive.

BMW Parking Assistant

O inovație care devine disponibilă din luna noiembrie 2013, pentru noile BMW Seria 5 Sedan și BMW Seria 5 Touring - este BMW Parking Assistant integral automat. Noua versiune a sistemului efectuează mișcările de virare necesare unei parcări laterale cu spatele, dar operează și pedalele de accelerație și frână. Toate acestea înseamnă că BMW Seria 5 poate ocupa locul de parcare ales în mod integral automat.

Noile funcții au fost adăugate opțiunii Active Protection. În situații critice, acest pachet de funcții de siguranță activează o serie de măsuri care contribuie la reducerea consecințelor unui posibil accident. Pentru aceasta, geamurile laterale ale mașinii și trapa (dacă există) sunt închise, centurile de siguranță din față sunt pretensionate, iar spătarul scaunul din dreapta este ridicat în poziție verticală.

Bavaria Motors Constanța este membru al Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din regiune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cea mai sigură mașină din lume
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Care va fi Mașina Anului 2014  în Europa
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Rablele din parcul auto al Poliției Constanța
Pagina a fost generata in 1.3357 secunde